Donderdag in De Vooravond: o.a. Anna Nooshin over Billie Eilish documentaire

Donderdag in De Vooravond: o.a. Anna Nooshin over Billie Eilish documentaire
De gasten van donderdag 25 februari

Kijktip :

Hoe ziet het leven van de 18-jarige Billie Eilish eruit? Vanaf morgen is het te zien in de documentaire 'Billie Eilish: the World's A Little Blurry'. Onder andere Eva Koreman en Anna Nooshin vertellen er meer over in De Vooravond. Wie zijn er nog meer te gast?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 25 februari

  • Vandaag werd de Februaristaking herdacht, die 80 jaar geleden plaatsvond.Wende komt rechtstreeks van de herdenking bij de Dokwerker naar onze studio.
  • In de tweede editie van onze reeks lijsttrekkergesprekken is ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers te gast.
  • Feestje! De Nederlandse vereniging voor de Natuurkunde bestaat honderd jaar. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère schuift aan, samen met deeltjesonderzoeker Rasa Muller. En we hebben een live-verbinding met Robbert Dijkgraaf in Princeton.
  • Morgen verschijnt Billie Eilish: The World’s A Little Blurry op Apple TV+. Een grootse documentaire over het leven van het jonge popicoon. Aan tafel Eva Koreman, Anna Nooshin en Haevn-componist Jorrit Kleijnen.
  • In aflevering twee van 'De Beeldenstorm; staat ie lekker?' onderzoekt Erik Dijkstra of sportleider Karel Lotsy fout was in de oorlog.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: o.a. Anna Nooshin over Billie Eilish documentaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV