Donderdag in Op1: Martin Visser & Marieke Blom over economische gevolgen van de coronacrisis

Donderdag in Op1: Martin Visser & Marieke Blom over economische gevolgen van de coronacrisis
Dit zijn de gasten van donderdag 25 februari

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan . Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten van donderdag 25 februari 2021

  • De cabaretier Youp van ‘t Hek neemt ons vanavond bij Op1 mee in de totstandkoming van zijn goed gelezen columns en vertelt over het plezier dat hij zo nu en dan beleeft aan beledigen.

  • De overheidsmiljarden vliegen de deur uit om zoveel mogelijk mensen door de coronacrisis heen te loodsen. Hoofdeconoom van de ING Marieke Blom begrijpt deze strategie van het kabinet. Financieel journalist voor De Telegraaf Martin Visser vindt het zorgelijk: waar ligt de grens? Vanavond bij Op1 bespreken Blom en Visser de economische gevolgen van de coronacrisis.

  • Het geheime testament van prins Bernhard ligt op straat en geeft een inkijkje in de nauwkeurigheid waarmee hij bepaalde wie wel wat zou krijgen na zijn dood, maar vooral ook, wie niet. Koningshuisdeskundige Jan-Kees Emmer heeft de prins meermaals ontmoet en neemt ons vanavond bij Op1 mee in zijn geraffineerde werkwijze.

  • Het kwik stijgt en de parken puilen uit, maar de terrassen blijven dicht. Niet voor lang, als het aan Johan de Vos van KHN Breda ligt. Hij gaat – of het nou mag of niet– binnenkort zijn zaken weer openen. Restauranteigenaar Johanneke van Iwaarden (KHN Amsterdam) heeft haar bedenkingen bij het plan. Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls reageert vanavond bij Op1 op de onvrede die onder veel horecaondernemers leeft.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Martin Visser & Marieke Blom over economische gevolgen van de coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier