Geweldige actiefilm True Lies vrijdag 5 maart te zien op Veronica

Geweldige actiefilm True Lies vrijdag 5 maart te zien op Veronica
Blockbuster van James Cameron

Kijktip :

James Cameron is één van de grote blockbuster-regisseurs van de late twintigste eeuw, met films als Aliens (1986), Terminator 2: Judgment Day (1991) en Titanic (1997) achter zijn naam. In 1994 maakte hij het 'tussendoortje' True Lies, dat opnieuw een gigantisch kassucces werd. Deze actieklassieker is vrijdag te zien op Veronica.

Het verhaal
Overdag is Harry Tasker een geheim agent die feilloos alle spionagetechnieken beheerst, 's avonds is hij een nette huisman. Zijn vrouw Helen weet niets van de levensgevaarlijke acties van haar man. In haar ogen is hij een eerlijke, maar bijzonder saaie vertegenwoordiger in computers. Na vijftien lange jaren met hem getrouwd te zijn, krijgt Helen genoeg van haar gewone leventje en stort zij zich in het avontuur. Harry moet, gezegend met alle capaciteiten om de wereld van een nucleaire ramp te behoeden, alle zeilen bijzetten om z'n huwelijk te redden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Regisseur Cameron besloot voor de derde keer samen te werken met Arnold Schwarzenegger, nadat ze al twee veelgeprezen en zeer succesvolle Terminator-films hadden afgeleverd. Dit keer pakten ze het anders aan en moest Schwarzenegger overkomen als een 'gewone' man - voor zover dat mogelijk is. De huwelijksperikelen met zijn vrouw (fantastisch vertolkt door Jamie Lee Curtis) geven deze actieknaller nét dat beetje extra. Gelukkig zijn ook de actiescènes perfect verzorgd. Dat kun je wel aan Cameron overlaten.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (Total Recall) en Jamie Lee Curtis (Knives Out) zijn ook Tom Arnold (Nine Months) en Tia Carrere (Wayne's World) te zien in True Lies. Deze film is geregisseerd door James Cameron (Avatar).

True Lies (1994) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op vrijdag 5 maart om 22.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy, thriller. Speelduur: 141 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geweldige actiefilm True Lies vrijdag 5 maart te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier