Nieuw programma Undercover Billionaire: Comeback City start zondag op Discovery

Nieuw programma Undercover Billionaire: Comeback City start zondag op Discovery
Glenn Stearns helpt ondernemers in Erie

Kijktip :

Vanaf zondag 28 februari is het nieuwe programma Undercover Billionaire: Comeback City te zien op Discovery. Hierin volgen we de steenrijke zakenman Glenn Stearns bij zijn nieuwe avonturen in het stadje Erie, waar hij noodlijdende ondernemers wil helpen die op het punt staan failliet te gaan.

Corona
In Undercover Billionaire zagen we al hoe Glenn in negentig dagen de succesvolle zaak Underdog BBQ opbouwde. Dat was vóór de coronacrisis. Door corona kreeg de economie een zware dreun en enkele ondernemers uit Erie benaderden Glenn opnieuw met een vraag om hulp. Daar kon de zakenman geen nee tegen zeggen. Nu gaat hij in elke aflevering aan de slag met één van de bedrijven die een brief schreven.

Geldreserve
Nadat hij eerst de zaak heeft geanalyseerd, bedenkt Glenn een aantal mogelijkheden om de boel te verbeteren. Vervolgens geeft hij zichzelf 27 dagen om het tij te keren. Dat is het aantal dagen waarvoor de gemiddelde onderneming in de Verenigde Staten geldreserve heeft. Lukt het Glenn niet om het bedrijf in die tijd te verbeteren, dan zal het volgens hem nooit lukken.

Het nieuwe programma Undercover Billionaire: Comeback City is vanaf zondag 28 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Undercover Billionaire: Comeback City start zondag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier