Slotaflevering Stegeman op de bres zondag te zien op SBS6

Slotaflevering Stegeman op de bres zondag te zien op SBS6
Alberto helpt gehandicapte Frank Moezelaar

Kijktip :

Aanstaande zondag (28 februari) sluit Alberto Stegeman dit seizoen van Stegeman op de bres af met de laatste aflevering. De misdaadjournalist en -bestrijder ontmoet de gehandicapte Frank Moezelaar, die Michel B. wil confronteren.

Stegeman op de bres gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Waslijst
Frank is niet het enige slachtoffer van B.; de man heeft een waslijst aan gedupeerden opgebouwd in de afgelopen jaren. De verhalen van de slachtoffers zijn allemaal vergelijkbaar. Ze dachten in B. een goede buurman, kennis of vriend te hebben. Uiteindelijk bleek dit slechts een illusie.

Geruïneerd
Sterker nog: oplichter B. heeft als zogenaamd goede buurman, kennis of vriend zijn slachtoffers in financieel opzicht geruïnerd. Ook op emotioneel gebied heeft hij flinke trauma's veroorzaakt. Hoog tijd om hem te confronteren met zijn daden, maar Michel B. is spoorloos. Aan Alberto de taak om de oplichter op te sporen en aan te pakken.

Stegeman op de bres is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Stegeman op de bres zondag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier