Fantastische actiefilm Sin City zondag te zien op RTL 7

Fantastische actiefilm Sin City zondag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

Als er één wisselvallige regisseur in Hollywood rondloopt, dan is het wel Robert Rodriguez. Hij kent hoge pieken (From Dusk Till Dawn, Alita: Battle Angel), maar ook diepe dalen (The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D, Spy Kids 4-D: All the Time in the World). Zijn ontegenzeggelijke meesterwerk is Sin City. Deze film zie je zondag op RTL 7 en je kunt Sin City streamen via Google Play.

Het verhaal
In Sin City vertelt Rodriguez meerdere verhalen. Het eerste verhaal, 'The Hard Goodbye', volgt de straatvechter Marv, die op wraak zint nadat hij erin geluisd is voor de moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, 'The Big Fat Kill', draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, 'That Yellow Bastard', volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen de pedofiel Junior.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Nog nooit ging een filmmaker zó ver in het verbeelden van een comic book-stijl als Robert Rodriguez deed met Sin City. Hij deelde de regiestoel dan ook met Frank Miller, de man achter de stripboekenreeks waarop de film gebaseerd is. Ook Rodriguez' maatje Quentin Tarantino hielp nog even. Het resultaat is een unieke en volledig authentieke actiefilm, met waanzinnig kleurgebruik, keiharde actiescènes en een indrukwekkende cast (met onder anderen Rutger Hauer). Een feest voor het oog.

Cast
Naast Bruce Willis (The Sixth Sense) en Jessica Alba (Machete) zijn ook Mickey Rourke (The Wrestler), Benicio del Toro (Sicario) en Rosario Dawson (Death Proof) te zien in Sin City. Deze film is geregisseerd door Robert Rodriguez.

Sin City (2005) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op zondag 28 februari om 21.45 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, misdaad, thriller. Speelduur: 124 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fantastische actiefilm Sin City zondag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV