Top 5 Linda de Mol: bekijk het overzicht met haar beste films en series

Top 5 Linda de Mol: bekijk het overzicht met haar beste films en series
Om het 200ste jubileum LINDA. magazine te vieren

Kijktip :

Het is feest want de 200ste dubbeldikke editie van de LINDA. is uit. Een grote mijlpaal natuurlijk, en daarom heeft Gids.tv de leukste, mooiste en beste films en series van actrice en alleskunner Linda de Mol op een rij gezet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Ellis in Glamourland (2004)


In het jaar 2004 maakte de TV-koningin haar debuut op het grote scherm. Ze kroop hiervoor in de rol van een alleenstaande gescheiden moeder Ellis die grote moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. De luxe deuren gaan voor Ellis open als ze plotseling mannenversierder Joan Collins tegen het lijf loopt. Ze krijgt een snelcursus ‘hoe versier ik een miljonair’, maar ze komt er al snel achter dat rijkdom niet alleen om geld draait. Een gezellige komedie met niemand minder dan diva Joan Collins aan Linda's zijde. Lees hier waar je de film Ellis in Glamourland kunt streamen.

4. Terug naar de kust (2009)


Gebaseerd op het succesvolle boek van Saskia Noort in combinatie met regisseur Will Koopman was deze thriller ook weer een schot in de roos. Linda vertolkt de rol van alleenstaande Maria Vos. Ze wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans. Traumatische jeugdherinneringen achtervolgen haar, en haar belager komt steeds dichterbij. Lees hier waar je de film Terug naar de Kust kunt streamen.

3. Gooische vrouwen 1 en 2 (2011, 2014)


De serie start met een morbide duik in het zwembad. Vanaf dat moment ging het los met de Gooische vrouwen Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Annet Malherbe en later ook nog Lies Visschedijk. De serie en films waren een feest voor het Nederlandse publiek, met hilarische momenten die we niet snel vergeten. Bekijk hier waar je de films Gooische vrouwen 1 en deel 2 kunt streamen.

2. April, May en June (2019)


Deze film was in 2019 een grote verrassing in de Nederlandse bioscopen, die wederom laat zien wat voor vakvrouw Linda de Mol (inclusief waanzinnige cast) eigenlijk is. De film gaat over de zussen April, May en June, die door hun zieke moeder bij elkaar worden geroepen. Hun moeder wil zelf uit het leven stappen, maar kan pas vredig heengaan als één van haar dochters belooft de zorg voor hun autistische halfbroer Jan op zich te nemen. Lees hier waar je de film April, May en June kunt streamen.

Lees hier de onze filmrecensie van de film April, May en June

1. De K van Karlijn (2020)


Deze dramaserie (met humor) is ontwikkeld door Linda de Mol en Tjitske Reidinga. Een sterke serie met een lach en een traan, met glansrollen voor Reidinga, Freek Bartels, Fockeline Ouwerkerk, Rifka Lodeizen en Kit Verboom. Het leven van Karlijn krabbelt redelijk ongestoord voort, totdat ze de diagnose borstkanker krijgt. Karlijn gaat dit zware traject aan met een grote berg humor en positivisme.

Deze serie op Net5 gemist? Je kunt hier De K Van Karlijn terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 Linda de Mol: bekijk het overzicht met haar beste films en series of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV