Nieuw programma De Kalvijn Show vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw programma De Kalvijn Show vanaf maandag te zien op NPO 3
YouTuber nu ook op tv te zien

Kijktip :

Kalvijn maakt al jaren furore op YouTube en was ook al regelmatig op televisie te doen (bijvoorbeeld als kandidaat in Expeditie Robinson), maar vanaf maandag 1 maart krijgt hij zijn eerste eigen show. In De Kalvijn Show werpt hij een vrolijke blik op de wereld.

De Kalvijn Show gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gesprekken
In De Kalvijn Show ontvangt Kalvijn (echte naam: Kelvin Boerma) allerlei gasten voor opgewekte gesprekken. Ook zijn er diverse verrassende rubrieken te zien, waarin Kalvijn zijn scherpte en humor duidelijk naar voren kan laten komen. In deze moeilijke tijden, waarin de wereld wordt gedomineerd door het coronavirus, is dat broodnodig.

Lachen
Het levert een humoristische en sympathieke blik op de wereld op, en er wordt wat af gelachen met de bekende én onbekende gasten. Kalvijn zegt zelf het volgende over zijn nieuwe programma: "Het maken van een show als deze voelt als mijn grootste uitdaging tot nu toe. Op YouTube en social media onthoud ik altijd: 'Hoe groot een project ook aanvoelt, ik moet plezier blijven maken'. Ik heb heel veel zin om het te gaan maken."

De Kalvijn Show is vanaf maandag 1 maart wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Kalvijn Show terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De Kalvijn Show vanaf maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier