Adembenemende science fiction-film Arrival maandag te zien op RTL 7

Adembenemende science fiction-film Arrival maandag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Na grote successen als Prisoners (2013) en Sicario (2015) zette de Canadese regisseur Denis Villeneuve zichzelf in 2016 definitief op de kaart met het adembenemende science fiction-epos Arrival. Deze prachtige film is maandag te zien op RTL 7 en je kunt Arrival streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Wanneer op twaalf plekken op aarde mysterieuze ruimtevaartuigen neerdalen wordt op elke locatie geprobeerd contact te maken met de buitenaardse wezens. In de Verenigde Staten wordt linguïst Louise Banks gevraagd om de taal van de aliens te ontcijferen. Als de spanningen tussen de landen waar de ruimteschepen geland zijn oplopen, moet het team op zoek naar antwoorden tijdens een race tegen de tijd.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Hoewel er in Arrival zeker spannende momenten zitten, weet regisseur Villeneuve vooral op een fantastische manier een constante onderhuidse spanning op te roepen. Je vraagt jezelf als kijker telkens af wat er nu weer te gebeuren staat. Het fenomenale acteerwerk van Amy Adams, die eigenlijk altijd goed is, is ook één van de pluspunten van de film. Eigenlijk zijn er nauwelijks minpunten te bedenken, en dat zag het Oscarcomité ook: Arrival werd genomineerd in maar liefst acht categorieën, maar won alleen het beeldje voor Beste Geluidsmontage.

Cast
Naast Amy Adams (Vice) en Jeremy Renner (Wind River) zijn ook Forest Whitaker (Black Panther) en Michael Stuhlbarg (Call Me by Your Name) te zien in Arrival. Deze film is geregisseerd door Denis Villeneuve (Blade Runner 2049).

Arrival (2016) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is op maandag 1 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: mysterie, science fiction. Speelduur: 116 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Adembenemende science fiction-film Arrival maandag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier