Vrijdag in Op1: advocaat Gerard Roethof over zaak van gevonden baby in container Amsterdam

Vrijdag in Op1: advocaat Gerard Roethof over zaak van gevonden baby in container Amsterdam
Dit zijn de gasten van vrijdag 26 februari

Kijktip :

Vrijdag staan Paul de Leeuw en Astrid Joosten weer voor je klaar om de gasten van Op1 aan de tand te voelen. Dit duo presenteert elke vrijdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

  • Vanavond schuiven politiek verslaggevers Xander van der Wulp, Marleen de Rooy en presentator Herman van der Zandt aan bij Op1. Sinds een paar weken struinen zij het Binnenhof af op zoek naar het politieke nieuws achter de schermen voor hun politieke vlog ‘Rondje Binnenhof’. Ook zullen we met hen het NPO Radio 1 lijsttrekkersdebat nabeschouwen.

  • Afgelopen woensdag heeft de politie de ouders aangehouden van een baby die zondagavond is aangetroffen in een container. Het gaat om twee minderjarigen van 17 jaar uit Amsterdam. Beide ouders worden verdacht van poging tot kindermoord. Advocaat Gerald Roethof staat de vader bij en schuift vanavond aan bij Op1 om over de zaak te praten.

  • In de politiek en de media gaat het vaak over ‘de gemiddelde Nederlander’, maar bestaat die persoon ook echt? Programmamaker Albert Klein Haneveld weet nu van wel, want hij heeft hem gevonden: Frank Jansen uit het Gelderse Wijchen is dé gemiddelde Nederlander.Albert Klein Haneveld vertelt vanavond over de reden achter zijn zoektocht en Frank Jansen of hij blij is met zijn titel.

  • Foe-Yong Hai, Babi Pangang, Tjap Tjoi en onze loempia. Het zijn allemaal gerechten die we halen bij de Chinees, maar die inmiddels hartstikke Nederlands geworden zijn. Het Chinees-Indische restaurant is sinds kort officieel Nederlands immaterieel erfgoed. We praten vanavond over de kracht van dit fenomeen met Billy Tse, eigenaar van restaurant Mayflower in Haarlem en met journalist/fotograaf Mark van Wonderen. Hij fotografeerde alle 1090 Chinees-Indische specialiteiten restaurants van Nederland.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: advocaat Gerard Roethof over zaak van gevonden baby in container Amsterdam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier