Vrijdag in Jinek: de familie Meiland over bewogen jaar

Vrijdag in Jinek: de familie Meiland over bewogen jaar
Dit zijn de gasten van vrijdag 26 februari

Kijktip :

Ze hebben inmiddels Frankrijk gedag gezegd en zijn weer terug op Nederlande bodem, de familie Meiland. Helaas moeten ze ook afscheid nemen van het gloednieuwe optrekje in de Achterhoek. Een bewogen jaar voor de Meilandjes, maar ze moeten door want het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint bijna. Vanavond vertellen de Meilandjes over hun jaar in Jinek. Bekijk hieronder wie er nog meer aanschuiven.

De gasten in Jinek van donderdag 25 februari

  • Sterrin Smalbrugge weet alles van reptielen en bracht daarover deze week een boek uit: Reptielenreis. Ze vertelt vanavond over haar fascinatie voor slangen én neemt een anderhalve meter lange verrassing mee!

  • Vuurwerk in het eerste grote verkiezingsdebat: het NOS Radiodebat. We beschouwen na met presentator Lara Rense, politiek commentator Wouter de Winther en columnist Özcan Akyol.

Meer gasten volgen wanneer bekend.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: de familie Meiland over bewogen jaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier