Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 8

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 8
Kijktips voor 27 februari t/m 5 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Girl on the Train (nu te zien)

Netflix


Wanneer een voyeuristische gescheiden vrouw zich van veraf fixeert op het leven van een perfect stel, raakt ze al snel verwikkeld in een moordmysterie dat onthullende waarheden over haar eigen leven onthult. Lees hier waar je vanaf 26 februari The Girl on the Train kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Girl on the Train.

Crazy About Her (Loco Por Ella) (nu te zien)

Netflix


Na een magische one night stand met de cryptische en mysterieuze Carla besluit Adri om zichzelf op te laten nemen in de psychiatrische inrichting waar Carla verblijft. Dat alles om haar maar weer te kunnen zien. Maar hij zal snel ontdekken dat hij zichzelf daar niet meer kan controleren.... Lees hier waar je vanaf 26 februari Crazy About Her kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Crazy About Her.

Biggie: I Got a Story to Tell (1 maart)

Netflix

Deze film biedt een frisse kijk op een van de grootste, meest invloedrijke rappers aller tijden door degenen die hem het beste kenden. De docu is een intieme weergave van een man wiens snelle klim en tragische einde al meer dan twintig jaar centraal staan in de rapgeschiedenis. Lees hier waar je vanaf 1 maart Biggie: I Got a Story To Tell kunt kijken.

Moxie (3 maart)

Netflix

Vivian, een verlegen 16-jarige, heeft er altijd de voorkeur aan gegeven haar hoofd gebogen te houden. Maar wanneer de komst van een nieuwe student haar dwingt om het ongecontroleerde gedrag van haar medestudenten te onderzoeken, beseft Vivian dat ze het zat is. Lees hier waar je vanaf 3 maart Moxie kunt kijken.

Sentinelle (3 maart)

Netflix

Klara is drieëndertig jaar. Ze is een tolk in het Franse leger. Nadat ze de gruwelen van de oorlog in Syrië heeft meegemaakt, wordt ze overgeplaatst naar Nice in het kader van Operatie Sentinelle. Daar probeert ze, samen met haar moeder en haar zus Tania, haar leven weer op te bouwen. Maar op een avond, nadat ze naar een nachtclub is geweest, wordt Tania halfdood op het strand gevonden. Lees hier waar je vanaf 3 maart Sentinelle kunt kijken.

Anne+, S1-2 (4 maart)

Netflix

De serie gaat over de lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet). Ze woont en studeert in Amsterdam. In de serie is te zien hoe de vrienden en relaties Anne hebben gevormd tot de persoon die ze nu is. De diversiteit van mensen komt naar voren door de verschillende meisjes die Anne tegenkomt in haar leven. Bekijk hier waar je vanaf 4 maart Anne+ kunt streamen.

The Flash, S7 (5 maart)

Netflix

Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller. Bekijk hier waar je vanaf 5 maart The Flash kunt streamen.

Verder op Netflix

  • A Love So Beautiful, S1 (27 februari)
  • Murder Among the Mormons (3 maart)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier