Nieuw op Disney Plus: Raya and the Last Dragon en meer kijktips

Nieuw op Disney Plus: Raya and the Last Dragon en meer kijktips
Kijktips voor 27 februari t/m 5 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Disney Plus in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

Myth: A Frozen Tale (nu te zien)

Disney+


In een betoverd bos buiten Arendelle gaat een gezin zitten voor een verhaaltje voor het slapengaan. Ze worden getransporteerd naar een levendige en mystieke wereld, waar de geesten van de elementen tot leven komen en de mythe van hun verleden en toekomst wordt onthuld. In het origineel een VR-short van Oculus en Disney.

The Rescuers (De Reddertjes, 1977) (nu te zien)

Disney+


Twee dappere muizen gaan op weg gaan naar het Duivelsmoeras om het vermiste weesmeisje Penny te redden. Het avontuur begint als Penny's noodkreet in een fles in handen belandt van de schichtige maar slimme muis Bernard en zijn elegante partner juffrouw Bianca. Lees hier waar je The Rescuers kunt kijken.

Raya and the Last Dragon (VIP-toegang vanaf vrijdag)

Disney+

Het verhaal speelt zich af in Kumandra. Daar vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een avontuurlijke zoektocht start om haar ooit zo mooie wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden. Lees hier waar je vanaf 5 maart Raya and the Last Dragon kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus: Raya and the Last Dragon en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier