Recensie: Loco Por Ella is grappige en goedkope date-night film

Recensie: Loco Por Ella is grappige en goedkope date-night film
Crazy About Her is Engelse titel

Film :

Vanaf 26 februari staat Loco Por Ella op Netflix. Beschrijving. Lees hier de recensie van Loco Por Ella (Engelse titel: Crazy About Her).

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

One night stand
Na een magische one night stand met de cryptische en mysterieuze Carla besluit Adri om zichzelf op te laten nemen in de psychiatrische inrichting waar Carla verblijft. Dat alles om haar maar weer te kunnen zien. Maar hij zal snel ontdekken dat hij zichzelf daar niet meer kan controleren...

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Dit is eigenlijk het beste soort films: films die zichzelf niet al te serieus nemen, maar vervolgens best leuk zijn om te kijken. Het verhaal is niet veel soeps en de sets zijn af en toe wat goedkoop. Grappig genoeg weet deze film exact wat het is: een leuke, komische date-night film die het prima doet op een gemiddelde zaterdagavond met een beker popcorn en een lekker drankje: 2,5 ster.

Cast
Álvaro Cervantes (The Tree of Blood) en Susana Abaitua (Holy Camp) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Dani de la Orden (Elite).

Vanaf 26 februari 2021 is Crazy About Her te kijken op Netflix. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 102 minuten. IMDb-score: 6,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Loco Por Ella is grappige en goedkope date-night film of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier