PSV - Ajax live op tv

PSV - Ajax live op tv
Topper in 24ste speelronde

Sport :

Op zondag 28 februari spelen Ajax en PSV in de vierentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers staan er heel goed voor: de enige Nederlandse ploeg in Europa, door in de beker en veruit favoriet in de Eredivisie.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
Roger Schmidt en PSV staan de laatste dagen flink onder druk: Uit Europa, uit de beker en zelfs de tweede plaats in de Eredivisie staat nog niet vast. Winnen moet: in eigen huis.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.10 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Ajax is zondag 28 februari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier