Vanavond op tv: Nieuw seizoen Undercover Billionaire, De vuilnisman en meer

Vanavond op tv: Nieuw seizoen Undercover Billionaire, De vuilnisman en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 februari

Kijktip :

Vanavond gaan een aantal nieuwe televisieprogramma's van start. Zo kun je kijken naar De vuilnisman, waarin journalist Teun van de Keuken zich verdiept in de wereld van het afval. Ook Undercover Billionaire - Comeback City is terug op de buis. Zakenman Glenn Stearns keert terug naar het plaatsje Erie waar hij in het eerste seizoen van Undercover Billionaire in 90 dagen de succesvolle business Underdog BBQ opbouwde. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 28 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: De vuilnisman

NPO 2
20:25 uur

In het nieuwe programma De vuilnisman duikt journalist Teun van de Keuken in de wereld achter ons afval. Ook al zijn we ons afval steeds meer gaan scheiden, echt minder is het er niet op geworden. En van alle rommel, spant grijs nog altijd de kroon. Toch behoren smerige vuilnisbelten in Nederland tot het verleden. Tegenwoordig verbranden we ons afval in ruil voor elektriciteit en stadsverwarming. Duurzaam, zeggen gemeentes en vuilverwerkers. Sommigen zeggen zelfs dat afval niet meer bestaat. Maar klopt dat wel? Want wat gebeurt er dan eigenlijk precies met die troep in de grijze container? In de eerste aflevering volgt Van de Keuken het spoor van ons huisvuil en komt hij erachter dat afval nog wel degelijk bestaat. In plaats van onze afvalberg terugdringen, importeren we de rotzooi uit andere landen. De oven moet immers branden. En wat doen we met alle as die na het verbranden overblijft? De vuilnisbelt blijkt lang niet zo ver weg als we dachten. Zes zondagen om 20:25 uur op NPO 2.


Nieuw: Undercover Billionaire - Comeback City

Discovery
20:30 uur

Zakenman Glenn Stearns keert terug naar het plaatsje Erie waar hij in het eerste seizoen van Undercover Billionaire in 90 dagen de succesvolle business Underdog BBQ opbouwde. In het nieuwe programma Undercover Billionaire: Comeback City is hij terug met een nieuwe missie: noodlijdende ondernemers helpen die op het punt staan failliet te gaan. Toen corona de economie een dreun gaf, werd Glenn door enkele ondernemers uit Erie benaderd met de vraag om hulp. Daar kon hij geen nee tegen zeggen en daarom gaat hij nu in elke aflevering aan de slag met een van deze bedrijven. Nadat hij eerst hun business geanalyseerd heeft en de mogelijkheden tot verbetering, werkt hij daarna mee om het tij in 27 dagen te keren. Dat is het aantal dagen waarvoor de gemiddelde onderneming in Amerika aan geldreserve heeft. Glenn is van mening dat als een bedrijf het niet kan verbeteren in die tijd, dat het dan nooit zal lukken. Elke zondag om 20:30 uur op Discovery.


Live: RTL Verkiezingsdebat

RTL 4
21:24 uur

Verslag van het tv-debat van RTL vanuit het Felix Meritis Amsterdam waarin de lijsttrekkers van de grootste politieke partijen met elkaar in gesprek gaan over maatschappelijke thema's die ons allemaal aangaan. Zes lijsttrekkers maken hun opwachting in het eerste live tv-debat op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. Het debat staat onder leiding van politiek verslaggever Frits Wester en RTL Nieuws-presentatrice Jetske Schrijver. De thema’s in dit debat zijn klimaat, diversiteit en corona-aanpak. De zes politici in het RTL Verkiezingsdebat:

  • Mark Rutte (VVD)
  • Geert Wilders (PVV)
  • Wopke Hoekstra (CDA)
  • Sigrid Kaag (D66)
  • Lilian Marijnissen (SP)
  • Jesse Klaver (GroenLinks)

De voor- en nabeschouwing van het RTL Verkiezingsdebat is in handen van Eva Jinek. Vanuit Studio Plantage bespreekt zij vanaf 21:10 uur de verwachtingen en achteaf om 23:15 uur de inzichten van het debat met haar gasten.


Slot: Stegeman op de Bres

SBS 6
21:30 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Stegeman op de Bres helpt Alberto Stegeman de gehandicapte Frank Moezelaar en een waslijst aan slachtoffers die Michel B. in de afgelopen jaren heeft gemaakt. Deze mensen dachten aan hem een goede buurman, kennis of vriend te hebben, maar dat bleek slechts een illusie. Hij heeft ze financieel en emotioneel geruïneerd. Michel B. is echter spoorloos voor zijn slachtoffers. Alberto spoort de oplichter op en pakt hem aan.


Misdaadfilm: Sin City

RTL 7
21:40 uur

De gespierde Marv is een bijna onoverwinnelijke straatvechter, die wraak zweert op de moordenaar van zijn geliefde hoertje. Dwight doet er alles aan om de moord op een agent uit te wissen. Voordat rechercheur Hartigan met pensioen gaat, wil hij hoe dan ook afrekenen met een zieke geest. De drie mannen zijn keiharde rouwdouwers die leven volgens het motto: oog om oog, tand om tand.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuw seizoen Undercover Billionaire, De vuilnisman en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV