Zondag in speciale Jinek: nabeschouwing RTL Verkiezingsdebat

Zondag in speciale Jinek: nabeschouwing RTL Verkiezingsdebat
De gasten van zondag 28 februari

Kijktip :

Vanavond is het grote RTL Verkiezingsdebat met lijsttrekkers van de zes grootste partijen in de Tweede Kamer. De nabeschouwing van het debat is bij Jinek met bijzondere gasten. Hieronder lees je wie dat zijn.

De gasten in Jinek - zondag 28 februari

  • We zien vanavond de zes lijsttrekkers van de grootste partijen in de Tweede Kamer in het RTL Verkiezingsdebat: Mark Rutte, Geert Wilders, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra, Lilian Marijnissen en Jesse Klaver.
  • Te gast bij de nabeschouwing van Jinek: politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther schuift aan, samen met Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut. Laatstgenoemde is betrokken bij de opzet van het debat.

Vanaf 21.10 uur is het RTL Verkiezingsdebat te zien op RTL 4. Je kan de hele uitzending van het RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. Ook de nabeschouwing van het RTL Verkiezingsdebat kijk je terug bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in speciale Jinek: nabeschouwing RTL Verkiezingsdebat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier