Nieuw seizoen Verslaafd! vanaf dinsdag 2 maart te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Verslaafd! vanaf dinsdag 2 maart te zien op RTL 4
Ewout Genemans neemt stokje van Peter van der Vorst over

Kijktip :

Ewout Genemans en Peter van der Vorst deelden in het vorige seizoen van Verslaafd! de presentatie al, maar in het nieuwe seizoen (vanaf dinsdag te zien op RTL 4) heeft Genemans het stokje definitief overgenomen omdat Van der Vorst het te druk heeft met zijn werkzaamheden als directeur van RTL.

Verslaafd! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wanhopige familieleden
In elke aflevering schieten Genemans en interventionist Maarten Dammers een wanhopige familie te hulp. Zij hebben het team van Verslaafd! ingeschakeld omdat ze zich ernstig zorgen maken over een verslaafde geliefde. De verhalen van deze mensen kunnen sterk uiteenlopen: van het snuiven van speed om slank te blijven tot extreem drugsgebruik als gevolg van een probleem onder de lokale jeugd.

Dennis
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maken we kennis met de 38-jarige Dennis. Hij is al sinds zijn zestiende verslaafd aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar Dennis blijft een echte verslaving maar ontkennen. Het gaat zelfs zó ver dat Ton een geheime camera op hun toilet heeft geïnstalleerd om Dennis te betrappen. Ton kan de leugens niet meer aan en wil dat Dennis afkickt.

Het nieuwe seizoen van Verslaafd! is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Verslaafd! vanaf dinsdag 2 maart te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV