In BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden helpen BN'ers in het Erasmus MC

In BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden helpen BN'ers in het Erasmus MC
Vanaf 23 maart te zien op SBS6

Nieuws :

Vanaf dinsdag 23 maart is er een nieuw programma te zien op SBS6. In BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gaan vier bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven aan. Ze gaan, na een spoedcursus, als stagiaires aan de slag in het Erasmus MC in Rotterdam. Daar ervaren ze hoe zwaar én bijzonder het werken in de zorg is.

BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Verpleegkundigen
Uiteraard kunnen ze nog niet op eigen benen staan in het ziekenhuis en daarom leren ze van de echte helden: de toegewijde verpleegkundigen. Wat vinden de BN'ers van het dagelijkse werk in het ziekenhuis? Hoe gaan ze om met de emoties die erbij komen kijken? Kortom, zijn ze uit het juiste hout gesneden voor dit vak? Dat zal blijken op de verschillende afdelingen waar ze stage lopen.

De BN'ers
Aan het programma doen de volgende vier BN'ers mee:

  • Richard Groenendijk
  • Olcay Gulsen
  • Monic Hendrickx
  • Isa Hoes

Zij zijn erbij als patiënten net uit de operatiekamer komen en soms slecht nieuws krijgen, maar ze meten ook de vitale waarden en controleren samen met hun mentor wat de patiënten nodig hebben. Ook verschonen ze hen én bieden ze een luisterend oor.

Het nieuwe programma BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf dinsdag 23 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op In BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden helpen BN'ers in het Erasmus MC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier