Nieuw programma Beau in Floradorp vanaf dinsdag te zien op RTL 4

Nieuw programma Beau in Floradorp vanaf dinsdag te zien op RTL 4
Beau van Erven Dorens bezoekt volksbuurt

Kijktip :

Vanaf dinsdag 2 maart is het nieuwe programma Beau in Floradorp te zien op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens gaat hierin opnieuw op de human interest-toer: hij loopt een jaar mee in de Amsterdamse volksbuurt Floradorp.

Beau in Floradorp gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dorpsgevoel
Tijdens het jaar in Amsterdam-Noord ontmoet Van Erven Dorens allerlei bewoners uit Floradorp, die allemaal hun eigen bijzondere verhaal hebben. Eén ding hebben ze gemeen: de grote liefde voor hun buurt. In Beau in Floradorp probeert Van Erven Dorens te achterhalen wat er nog over is van het ouderwetse dorpsgevoel in Floradorp, en of de mensen nog van elkaar op aan kunnen.

Lees verder onder de video's.

Syrisch gezin
De wijk is een mengelmoes van bewoners die allemaal hun eigen dromen, problemen en uitdagingen hebben. Zo spreekt Van Erven Dorens de vrolijke Ajacied Hannie (60), die de dood van zijn drie jaar geleden overleden vrouw probeert te verwerken. Ook ontmoet hij het 26-jarige artistieke talent Remon, die kunstenaar wil worden, en een Syrisch gezin dat twee jaar geleden naar Nederland kwam.

Het nieuwe programma Beau in Floradorp is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau in Floradorp terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Beau in Floradorp vanaf dinsdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier