Dinsdag in Crisis in de tent: Indonesisch restaurant in de problemen

Dinsdag in Crisis in de tent: Indonesisch restaurant in de problemen
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal schieten te hulp

Kijktip :

Dinsdagavond (2 maart) is er weer een nieuwe aflevering van Crisis in de tent te zien op SBS6. Dit keer helpen Herman den Blijker en Annemarie van Gaal een noodlijdend Indonesisch restaurant. Door de coronapandemie is het flink in de problemen geraakt.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zeven dagen werken
De horeca zit inmiddels alweer maanden dicht en de gevolgen zijn niet te overzien. Horeca-ondernemers Femmy (57) en Harry (61) merken dat de toeristen wegblijven en ook hun Indonesische achterban weet ze niet meer te vinden. Femmy gaat zeven dagen werken om meer omzet te maken en Harry helpt haar naast zijn fulltime baan bij de gemeente Utrecht.

Overgrootouders
Het restaurant sluiten of failliet gaan is voor Femmy absoluut geen optie. Ze wil namelijk haar overleden overgrootouders eren met dit Indonesische restaurant. Al het harde werken begint echter zijn tol te eisen en Herman en Annemarie wacht een flinke klus. Om ze overeind te helpen moet er het nodige veranderen en dat zorgt voor grote onrust bij Femmy en Harry.

Crisis in de tent is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Crisis in de tent: Indonesisch restaurant in de problemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier