De Gouden Loeki 2020: dit zijn de 10 genomineerden voor prijs beste reclame

De Gouden Loeki 2020: dit zijn de 10 genomineerden voor prijs beste reclame
Veel geliefde reclames in teken van coronacrisis

Kijktip :

Woensdag is het tijd voor de uitreiking van De Gouden Loeki, dan wordt duidelijk welke reclame het meest wordt gewaardeerd door de kijkers. De coronacrisis drukt dit jaar een stevige stempel op de reclames. Zo wordt het zorgpersoneel bedankt, wordt aandacht gevraagd voor een thema als eenzaamheid, maar ook Max Verstappen schittert in een populaire commercial…

Uitreiking van De Gouden Loeki gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Dit zijn de 10 genomineerden voor De Gouden Loeki 2020:

Douwe Egberts #metelkaar
In de moeilijke coronaperiode kon iedereen voor deze commercial van het koffiemerk een video insturen met een lief berichtje voor iemand.

Met Jumbo naar Super Friday van Dutch Grand Prix
Voor de commercial voor de actie Met Jumbo Naar Super Friday van de Dutch Grand Prix prijst Frank Lammers samen met Max Verstappen de supermarktketen aan.

Zwarte kat Frummel van Staatsloterij
Het schattige poesje Frummel speelt een hoofdrol in deze commercial, en de boodschap van de Staatsloterij is: geloof in geluk.

Opa En Oma van McDonald’s
In de coronacrisis is het voor ouderen lastig om afstand te houden van hun familieleden, maar daar hebben de opa en oma in de McDonald’s-reclame iets op gevonden.

Goed Eten Is Samen Eten van PLUS
Deze kerstreclame kreeg enorm veel positieve reacties, hierin is te zien dat ondanks de coronacrisis kerst mensen op een bijzondere manier bij elkaar kan brengen.

Guus van Spieren Voor Spieren
Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte zoals Guus, Spieren Voor Spieren wil graag dat er sneller diagnoses kunnen worden gesteld en dat behandelingen zo snel mogelijk worden aangeboden.

Deel je Zorg van Mantelzorg
In de reclame Deel je Zorg van Mantelzorg wordt er aandacht gevraagd voor mantelzorgers. Zij zorgen niet alleen voor hun naaste, maar maken zich vaak ook 24 uur per dag zorgen.

Mooie zomer van Jumbo
Naast de reclame met Max Verstappen over Super Friday is Jumbo met nog een commercial genomineerd voor de Gouden Loeki van 2020. Ook zo maken we er samen een mooie zomer van is door het publiek gekozen tot een van de beste reclames van afgelopen jaar.

Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin
Door het coronavirus en alle daaraan gerelateerde maatregelen is eenzaamheid een probleem dat steeds groter wordt. Daar vraagt de reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin aandacht voor.

Dank Aan De Zorg
Deze reclame is onderdeel van een campagne om het zorgpersoneel te bedanken. Deze mensen lopen risico qua gezondheid en moeten extra hard werken om alle coronapatiënten goede zorg te kunnen bieden.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Gouden Loeki 2020: dit zijn de 10 genomineerden voor prijs beste reclame of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier