Zo kun je Chateau Meiland seizoen 5 vooruitkijken via NLZIET

Zo kun je Chateau Meiland seizoen 5 vooruitkijken via NLZIET
Nieuw seizoen begint maandg 1 maart

Kijktip :

De liefhebbers van Chateau Meiland (en dat zijn er veel) kunnen vanaf vanavond (maandag 1 maart) weer genieten van een nieuw seizoen van het kijkcijferkanon van SBS6. Het is alweer de vijfde reeks, maar wat moet je doen als je echt niet kunt wachten met kijken? Vooruitkijken via NLZIET!

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

NLZIET
Tegenwoordig vinden we een wirwar aan terugkijkmogelijkheden voor tv-programma's, van NPO Start tot RTLXL en KIJK. Via NLZIET worden alle programma's van deze providers gekoppeld in één handige app, waardoor je al je favoriete tv-shows makkelijk terug kunt kijken. De eerste maand is een gratis proefmaand, daarna betaal je €7,95 per maand voor een abonnement.

Lees verder onder de video's.

Chateau Meiland
Via NLZIET kun je echter ook vooruitkijken, bijvoorbeeld in het geval van Chateau Meiland. Na elke aflevering op televisie kun je direct de app van NLZIET openen om de volgende aflevering vooruit te kijken. Zo kun je als eerste genieten van de avonturen van de familie Meiland in het vijfde seizoen van het kijkcijfersucces en de Gouden Televizier-Ringwinnaar van 2019.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo kun je Chateau Meiland seizoen 5 vooruitkijken via NLZIET of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier