Maandag in De Vooravond: nabeschouwing van RTL Verkiezingsdebat

Maandag in De Vooravond: nabeschouwing van RTL Verkiezingsdebat
De gasten van maandag 1 maart

Kijktip :

Het RTL Verkiezingsdebat was weer sensationeel zondagavond 28 februari. Een nieuwe toevoeging was dat gewone burgers nu direct vragen konden stellen aan de lijsttrekkers. Deze burgers zijn vandaag te gast bij De Vooravond om de avond te evalueren.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 1 maart

  • Gisteren troffen de lijsttrekkers elkaar in het RTL Verkiezingsdebat. Daarin mochten ook gewone kiezers vragen stellen aan de politici, waaronder ondernemers Sandra en Pieter Mooij en Nadia Zerouali. Zij schuiven aan voor een nabeschouwing.
  • In haar autobiografische debuutroman ‘Ik ga leven’ beschrijft Lale Gül haar islamitische opvoeding. Twee weken na publicatie heeft ze haar pen voorgoed neergelegd, uit angst om verstoten te worden. Ze neemt plaats aan tafel met haar uitgever Mai Spijkers.
  • Acteur Huib Cluistra besloot om dit coronajaar van baan te veranderen: hij werd patissier. We bespreken het in ‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat nu een keer wel door'.
  • In de documentaire het Zaad van Karbaat worden kinderen van de omstreden vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat gevolgd. Aan tafel: regisseur Miriam Guttmann, twee kinderen en een moeder.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: nabeschouwing van RTL Verkiezingsdebat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier