Maandag in Jinek: Beau van Erven Dorens over 'Beau in Floradorp'

Maandag in Jinek: Beau van Erven Dorens over 'Beau in Floradorp'
De gasten van maandag 1 maart

Kijktip :

Beau van Erven Dorens maakt graag maatschappelijke programma's, zo ook 'Beau in Floradorp', wat vanaf 2 maart elke dinsdag te zien is. Hij vertelt over zijn ervaringen bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 1 maart

  • Ongeveer een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding, maar ten midden van al dat verdriet staan de kinderen toe te kijken naar hoe papa en mama elkaar verlaten. In alweer het vierde seizoen van 'Van Vader naar Moeder' gaat Tatum Dagelet met kinderen van gescheiden ouders op pad om te horen hoe zij al dat liefdesverdriet hebben ervaren.Tim Akkerman en Tatum Dagelet vertellen er vanavond over.
  • Gisteravond gingen de lijsttrekkers van de grootste partijen in debat, maar vanavond is het woord aan partijen die voor het eerst de Tweede Kamer in willen: Sylvana Simons van BIJ1, Laurens Dassen van Volt en Richard de Mos van Code Oranje.
  • Beau van Erven Dorens liep bijna anderhalf jaar rond in de markante Amsterdamse volkswijk Floradorp. Daar zag hij met eigen ogen hoe de bewoners ondanks veel armoede, hun leven met veel humor vullen. Vanavond schuift Beau aan met Hannie, die z’n hart heeft verpand aan Floradorp.
  • Een opmerkelijk moment tijdens het RTL Verkiezingsdebat: de confrontatie tussen VVD-lijsttrekker Mark Rutte en Kristie Rongen, slachtoffer van de toeslagenaffaire. “Ik stop u even,” zei ze tegen Rutte. Vanavond schuift Kristie aan en blikken we met haar terug op haar minuten tegenover Rutte.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Beau van Erven Dorens over 'Beau in Floradorp' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier