Pathé Thuis: top 10 populaire films van dit moment (maart 2021)

Pathé Thuis: top 10 populaire films van dit moment (maart 2021)
Met De Expeditie van Familie Vos en meer

Kijktip :

Welke films worden op dit moment het meest bekeken op Pathé Thuis? Bekijk hieronder het lijstje films, met onder meer de gezellige familiefilm De Expeditie van Familie Vos en de thriller Horizon Line.

Bekijk hier wat je nieuw op Pathé Thuis kunt vinden.

1. De Expeditie van Familie Vos (2020)

:[article:img](src:"expeditie-van-familie-vos-de-1.jpg" title:" ")In De Expeditie van Familie Vos gaat Teun met zijn familie voor het eerst weer naar de Efteling sinds de dood van zijn opa. Teun meent een aanwijzing te ontdekken voor een laatste speurtocht - die zijn opa nog heeft uitgezet - maar de volwassenen geloven het allemaal niet. Tante Ada gaat samen met Teun die aanwijzing uitzoeken. Al snel ontdekken ze dat er nog een duister persoon in een rode poncho op zoek is naar de kostbare schat. Gezellige familiefilm met leuke rollen voor Raymonde de Kuyper en Levi Otto. Lees hier onze filmrecensie van De Expeditie van Familie Vos.

Je kunt De Expeditie van Familie Vos streamen op Pathé Thuis.

2. Trolls: World Tour (2020)

Het is gezellig in Trollenland, tot koningin Poppy er samen met Branch achter komt dat ze niet de enigen zijn. Er bestaan nog vele andere trollenplekken, elk te herkennen aan een muziekgenre. Wanneer alle trollen in groot gevaar zijn moeten Poppy, Branch en hun vrienden een gedurfde reis ondernemen en proberen om alle diverse trollen te verenigen. Kleurrijke animatie met veel muziek en humor.

Je kunt Trolls: World Tour streamen op Pathé Thuis

3. After We Collided (2020)

Het verhaal van Hardin Scott en Tessa Young gaat verder. Zij verwerken hun break-up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hun relatie is echter niet zo eenvoudig. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, mogelijk de grootste in zijn leven. Een ruzie kan niet vermeden worden. Maar kan hij nog veranderen? Lees hier onze filmrecensie van After We Collided.

Je kunt After We Collided streamen op Pathé Thuis.

Klik op de titel en zie hoe je de nummers 4 t/m 10 kunt streamen op Pathé Thuis

4. Horizon Line (2020)
5. Bigfoot Family (2020)
6. Last Moment of Clarity (2020)
7. Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
8. Tenet (2020)
9. The Witches (2020)
10. Six Minutes to Midnight (2020)

Lees hier welke films je nieuw op Pathé Thuis kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV