Vanavond op tv: start Beau in Floradorp, docuserie Jojanneke uit de prostitutie

Vanavond op tv: start Beau in Floradorp, docuserie Jojanneke uit de prostitutie
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 maart

Kijktip :

Vanaf vanavond is Beau van Erven Dorens terug met een nieuw human interest-programma, Beau in Floradorp. Verder ook de start van de documentaireserie Jojanneke uit de prostitutie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Verslaafd!

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Verslaafd!, waarin Ewout Genemans met interventionist Maarten Dammers verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden te hulp schiet. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de 38-jarige Dennis, die al vanaf zijn 16e verslaafd is aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar hij blijft ontkennen dat hij een verslaving heeft.


Dramafilm: Manchester by the Sea

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is het hartverscheurende drama Manchester by the Sea te zien. Lee Chandler is een sombere, prikkelbare eenling die werkt als klusjesman voor een flatgebouw in Boston. Op een dag krijgt hij een telefoontje waarin hij hoort dat zijn broer is overleden. Later hoort hij ook dat hij is benoemd tot voogd van zijn 16-jarige neefje. Alsof het verliezen van zijn broer en het opvoeden van een tiener nog niet genoeg waren, openen er zich oude wonden van een tragedie.


Nieuw: Jojanneke uit de prostitutie

NPO 3
21:20 uur

Jojanneke van den Berge volgt in de nieuwe documentaireserie Jojanneke uit de prostitutie op indringende en eerlijke wijze een aantal vrouwen tijdens hun strijd om hun bestaan in de betaalde seks achter zich te laten. Ze keert terug in de wereld van prostituees, pooiers en porno en leeft een half jaar mee met een aantal vrouwen die een leven buiten de prostitutie willen opbouwen.


Nieuw: Beau in Floradorp

RTL 4
21:25 uur

Beau van Erven Dorens volgt in het nieuwe programma Beau in Floradorp een jaar lang de bewoners van Floradorp, een oude volksbuurt in Amsterdam-Noord. De buurt kampt al jaren met een bedenkelijke reputatie. Ieder van de bewoners die Beau volgt heeft zijn eigen problemen, uitdagingen en dromen. Beau zoekt uit wat er over is van het oude dorpsgevoel in Floradorp en of de mensen nog van elkaar op aan kunnen.


Crisis in de tent: onrust door verandering

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal een Indonesisch restaurant dat door de coranapandemie flink in de problemen is geraakt. Horeca-ondernemers Femmy (57) en Harry (61) zien dat toeristen wegblijven en hun Indonesische achterban weet hen niet meer te vinden. Om meer omzet te maken gaat Femmy zeven dagen per week werken en Harry helpt haar naast zijn fulltime baan bij de gemeente Utrecht.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Beau in Floradorp, docuserie Jojanneke uit de prostitutie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier