Nieuw programma Chantals Beauty Camper begint woensdag op RTL 4

Nieuw programma Chantals Beauty Camper begint woensdag op RTL 4
Chantal Janzen crosst door Nederland met een missie

Kijktip :

Vanaf woensdag 3 maart is Chantal Janzen met een gloednieuw programma te zien op RTL 4. In Chantals Beauty Camper crosst ze samen met stylisten Fred van Leer en Leco van Zadelhoff door heel Nederland om mensen die het verdienen een make-over te geven.

Chantals Beauty Camper gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Roze camper
Gedrieën nemen ze plaats in een extravagante roze camper, om hiermee al zingend en met tomeloze energie op pad te gaan. Ze ontmoeten allerlei gewone Nederlanders, die hun mooie en vaak voor velen herkenbare verhaal vertellen aan Chantal, Fred en Leco. Op hun beurt bezorgen ze de mensen een onvergetelijke dag vol tips & tricks, gedeelde ervaringen, bijzondere indrukken en veel gelach.

Lees verder onder de video's.

Beautycamp
De enorme roze beautycamper blijkt ook dienst te doen als het ultieme beautycamp. Bij elke stop wordt de camper uitgebouwd en daarbij is alles aanwezig en vervult iedereen een eigen rol. Leco is verantwoordelijk voor het haar en de make-up, Fred neemt de styling voor zijn rekening en Chantal neemt de taken van de mensen over - zodat zij alles uit hun handen kunnen laten vallen en even mogen ontspannen.

Het nieuwe programma Chantals Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chantals Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Chantals Beauty Camper begint woensdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier