Nieuwe dramaserie Secret Bridesmaids' Business vanaf woensdag te zien op Net5

Nieuwe dramaserie Secret Bridesmaids' Business vanaf woensdag te zien op Net5
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf woensdag 3 maart is de Australische dramaserie Secret Bridesmaids' Business te zien op Net5. Deze zesdelige serie wordt de komende weken met dubbele afleveringen uitgezonden en gaat over een onverwacht huwelijksaanzoek.

Obsessie
De serie wordt in gang gezet door een onverwacht huwelijksaanzoek. Hierdoor worden drie beste vriendinnen closer en hechter dan ooit, maar dat duurt niet lang. Binnen de kortste keren komt er een reeks geheimen aan het licht, die hun relatie in gevaar brengt. Ook begint een gevaarlijke obsessie behoorlijk uit de hand te lopen.

Bak ellende
Het huwelijksaanzoek van Alex aan zijn vriendin Olivia is bovendien een wake-upcall voor Melanie. Zij is samen met Saskia een toekomstig bruidsmeisje. Vanwege haar vriend belandt Melanie in een bak ellende. De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door de bekende Australische ster Abbie Cornish, die ook schitterde in films als Bright Star, Limitless, Seven Psychopaths, Robocop en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

De serie Secret Bridesmaids' Business is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Secret Bridesmaids' Business vanaf woensdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier