Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer start woensdag met Geraldine Kemper

Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer start woensdag met Geraldine Kemper
Art Rooijakkers bezoekt bekende Nederlanders

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is vanaf woensdag 3 maart wekelijks te zien op RTL 4. In korte afleveringen van een halfuur voert presentator Art Rooijakkers persoonlijke gesprekken met diverse bekende Nederlanders.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stralend
Rooijakkers ontmoet de BN'ers thuis of op het werk voor een openhartig gesprek over hun leven en carrière. In de eerste aflevering gaat hij op bezoek bij presentatrice Geraldine Kemper, die sinds twee jaar werkzaam is voor RTL. Rooijakkers treft een blije ene stralende Kemper, iets dat opvalt in een tijd waarin velen juist wat bedrukt zijn.

Verliefd
Door het coronavirus zijn de meeste Nederlanders wat depressief en somber, maar dat is bij Kemper absoluut niet aan de orde. Al snel wordt duidelijk waardoor dat komt: de presentatrice van onder meer Big Brother is weer verliefd. Ze vertelt er vol trots over en laat zelfs een foto van de gelukkige zien.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer start woensdag met Geraldine Kemper of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier