Uitreiking Ster Gouden Loeki woensdag te zien op NPO 1

Uitreiking Ster Gouden Loeki woensdag te zien op NPO 1
Wat was de beste reclame van het jaar?

Kijktip :

Al sinds 1995 wordt jaarlijks de Ster Gouden Loeki uitgereikt voor de mooiste, leukste en populairste tv-reclame van het afgelopen jaar. Ook dit keer mocht het publiek weer stemmen op hun favoriet en daar rollen drie prijswinnaars uit: de Bronzen, Zilveren en Gouden Loeki.

Uitreiking Ster Gouden Loeki gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Corona
Woensdagavond zendt NPO 1 de uitreiking van de Gouden Loeki uit, onder leiding van Carrie ten Napel. Ook in de commercials van het afgelopen jaar waren de gevolgen van de coronacrisis te zien: het was een veevuldig terugkerend thema. De beste reclame zal op spectaculaire wijze worden onthuld door illusionist Hans Klok. Er is echter meer: zo komt neuropsycholoog en hoogleraar Margriet Sitskoorn langs om de invloed van reclames op het brein te verklaren.

Bekijk de tien genomineerden voor de Gouden Loeki op Gids.tv.

Lied
Ook muzikant Hermine Deurloo brengt een bezoekje met haar mondharmonica. Zij maakte een bekende reclamemelodie. En Hanneke Drenth, bekend van Spijkers met Koppen, is al jaren gefascineerd door taal en weet als geen ander woorden te verwerken tot een lied. Dit keer treedt ze op met een speciaal nummer over reclame en taal. Al met al staat ons dus een zeer gevarieerde uitzending over reclame te wachten.

De uitreiking van de Ster Gouden Loeki is op woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitreiking van de Ster Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitreiking Ster Gouden Loeki woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV