Dinsdag in Op1: Hoe komen we tot onze beslissing in het stemhokje? Erik Scherder vertelt het

Dinsdag in Op1: Hoe komen we tot onze beslissing in het stemhokje? Erik Scherder vertelt het
Dit zijn de gasten van dinsdag 2 maart

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 2 maart 2021

  • Het RIVM zegt vandaag bij het bekendmaken van de nieuwe weekcijfers nog geen goede vooruitzichten te hebben. Vanavond bij Op1 blikken we met coronaminister Hugo de Jonge terug op het afgelopen jaar en bespreken we de huidige stand van zaken.

  • De verkiezingscampagnes beginnen op stoom te komen, maar hoe bepalen we eigenlijk op wie we stemmen? Professor in de neuropsychologie Erik Scherder onderzoekt in de tweede aflevering van Erik Scherder onderzoekt of mensen stemmen met hun verstand of vertrouwen op hun intuïtie.Sanne Kruikemeier deed onderzoek naar politieke communicatie en weet hoe politici, online proberen in te spelen op onze stemkeuzes. Vanavond bij Op1 bespreken ze hoe we tot onze beslissing in het stemhokje komen.

  • Het broedseizoen is begonnen! Dat betekent dat dieren en hun omgeving de rust nodig hebben om zich te ontwikkelen. Sinds corona zoeken echter steeds meer mensen de natuur op en worden de natuurgebieden lang niet altijd netjes achtergelaten. Wat zijn de gevolgen hiervan? We bespreken het vanavond met boswachter Arjan Postma bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Hoe komen we tot onze beslissing in het stemhokje? Erik Scherder vertelt het of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier