sc Heerenveen - Ajax live op tv (halve finale KNVB-beker)

sc Heerenveen - Ajax live op tv (halve finale KNVB-beker)
Duel om finaleplaats

Sport :

Op woensdag 3 maart spelen sc Heerenveen en Ajax om 21.00 uur in de halve finale van de KNVB-beker. FOX en ESPN doen live verslag op tv.

Bekijk hier op welk kanaal je FOX vindt bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ongeslagen
Ajax heeft sinds de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta begin december geen wedstrijd meer verloren. De koploper in de eredivisie gaat woensdag op bezoek bij Heerenveen voor een finaleplek in het bekertoernooi.

Onderuit
sc Heerenveen ging afgelopen weekend nog met 4-1 onderuit tegen PEC Zwolle. Eerder dit seizoen won Ajax in de eredivisie al met 5-1 van Heerenveen, maar dat was in de Johan Cruijff Arena. Nu spelen beide ploegen in Friesland tegen elkaar.

De halve finale sc Heerenveen - Ajax in de KNVB-beker is woensdag 3 maart om 21.00 uur live te zien op FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. De doelpunten en samenvatting van Heerenveen - Ajax komen op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op sc Heerenveen - Ajax live op tv (halve finale KNVB-beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier