Recensie: Coming 2 America is grappig vervolg dat net dat beetje extra mist

Recensie: Coming 2 America is grappig vervolg dat net dat beetje extra mist
Met Eddie Murphy en héél veel cameo's

Film :

Vanaf 5 maart staat Coming 2 America op Prime Video. Lang moesten we wachten op een vervolg op de geniale komedie Coming To America, en nu is hij er dan. Lees hier de recensie van Coming 2 America.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Zamunda
De pas gekroonde koning Akeem van Zamunda ontdekt dat hij een langverloren zoon heeft in de Verenigde Staten en hij naar het continent terug moet keren om de onwaarschijnlijke troonopvolger van Zamunda te ontmoeten.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Alhoewel we erg blij zijn dat deze film nu eindelijk op de wereld is, kunnen we niet zeggen dat we erg tevreden zijn over het resultaat. In het begin van de film worden er nogal veel grappen overgedaan uit de eerste film en uit andere films. Als het verhaal eenmaal op stoom komt, blijft het allemaal wel redelijk overeind. Verder is het allemaal wat simpel en relatief grappig. Een film die je niet over kan slaan, maar eigenlijk ook wel te missen is. 3 sterren.

Cast
Naast Eddie Murphy (Dolemite is my Name) en Arsenia Hall (Coming To America) spelen ook Kiki Layne (If Beale Street Could Talk), Wesley Snipes (Blade) en Tracy Morgan (The Night Before) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Craig Brewer (Footloose (2011)).

Vanaf 5 maart 2021 is Coming 2 America te kijken op Prime Video. Genre: Komedie. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score: 6,0.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV