Nieuw seizoen All You Need Is Love start donderdag op RTL 4

Nieuw seizoen All You Need Is Love start donderdag op RTL 4
Doctor Love is terug

Kijktip :

Doctor Love keert terug! Presentator Robert ten Brink is vanaf donderdag 4 maart weer te zien met een gloednieuw seizoen van kijkcijferhit All You Need Is Love op RTL 4. Ook nu probeert hij weer een vleugje liefde te brengen in het leven van gewone Nederlanders.

All You Need Is Love gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stille liefdes
Ten Brink staat weer paraat om gebroken harten te lijmen, geliefden te herenigen en stille liefdes eindelijk openbaar te maken in het nieuwe seizoen van All You Need Is Love. Uiteraard is ook de beroemde All You Need Is Love-caravan weer van de partij: deze begeleidt Ten Brink tijdens zijn liefdesreis door het land.

Lees verder onder de video's.

Lovedown
Van Groningen tot Maastricht: geen plek is te ver voor de Cupido van RTL. Ook All You Need Is Love heeft echter te maken met de gevolgen van het coronavirus. Ondanks de maatregelen probeert Ten Brink mensen samen te brengen. Op die manier hoopt All You Need Is Love van de lockdown een lovedown te maken.

Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen All You Need Is Love start donderdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier