Slotaflevering Marble Mania zie je donderdag 4 maart op SBS6

Slotaflevering Marble Mania zie je donderdag 4 maart op SBS6
Tweede seizoen is in de maak

Kijktip :

Donderdagavond (4 maart) is het alweer tijd voor de (voorlopig) laatste aflevering van Marble Mania. Maar niet getreurd: Talpa heeft al aangekondigd dat het tweede seizoen van het kijkcijferkanon inmiddels in de maak is.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Topsporters
Net als vorige week, toen Inge de Bruijn, Leontien van Moorsel en Kjeld Nuis de strijd met elkaar aanbonden, ontvangt presentator Winston Gerschtanowitz weer drie (voormalige) topsporters. Deze week zijn dat judoka Dennis van der Geest en voetballers Anouk Hoogendijk en John de Wolf. Zij knikkeren tegen elkaar op een aantal indrukwekkende banen.

Lees verder onder de video's.

Behendigheid en geluk
In Marble Mania draait het om twee dingen: behendigheid en geluk. Allereerst moeten de BN'ers hun eigen knikkertalent laten zien bij enkele behendigheidsspellen, waar ze knikkers kunnen verdienen voor de geluksbanen - waar ze volledig overgeleverd zijn aan de grillen van de baan. Wie over de hele aflevering het beste presteert, krijgt de meeste knikkers in de grote finale en maakt de grootste kans op een hoog bedrag voor een goed doel.

De slotaflevering van Marble Mania is op donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV