Nieuw seizoen De douane in actie vanaf donderdag te zien op RTL 5

Nieuw seizoen De douane in actie vanaf donderdag te zien op RTL 5
Controleurs van landsgrenzen

Kijktip :

Op donderdag 4 maart gaat het nieuwe seizoen van De douane in actie van start op RTL 5. We krijgen opnieuw een exclusief kijkje achter de schermen bij de douanebeambten die onze landsgrenzen controleren op smokkelwaar.

De douane in actie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In de lucht
Meestal wordt de douane geassocieerd met het vliegveld of de haven, maar daar houdt hun werk niet op. De beambten voeren hun werkzaamheden ook onder water en in de lucht uit. RTL volgt de mensen die onze landsgrenzen, kust en zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar uit het buitenland. Daaruit blijkt dat geen dag hetzelfde is bij de douane.

Lees verder onder de video's.

Gevaarlijke situaties
Het werkt brengt de beambten regelmatig in spannende en soms zelfs gevaarlijke situaties. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontdekken Rotterdamse douaniers een verdachte lading op een vrachtship uit Zuid-Amerika. Een speurhond op Schiphopl reageert op een reiziger met een rugtas uit het Caribisch gebied. En wapenexperts verwonderen zich over wat mensen per post versturen.

Het nieuwe seizoen van De douane in actie is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De douane in actie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De douane in actie vanaf donderdag te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier