Top 3 op Netflix: deze populaire films streamen we massaal in maart 2021

Top 3 op Netflix: deze populaire films streamen we massaal in maart 2021
Tom Cruise-flop The Mummy is succes op streamingdienst

Kijktip :

Welke drie films zijn op streamingdienst Netflix op dit moment het meest populair? Bekijk hieronder de top 3 meest gestreamde films bij de rode N.

Lees hier welke films en series je nieuw kunt streamen op Netflix.

3. Burden (2018)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,6

Mike Burden werd ooit als verloren zoon opgenomen door Klan-leider Tom en laat zich diens hatelijke levensfilosofie sindsdien kritiekloos aanleunen. Tot Mike als een blok valt voor een alleenstaande moeder die niets moet hebben van hun racistische ideologie. Als Mike op haar aandringen de KKK verlaat, blijkt de band met de Klan-leden behoorlijk voorwaardelijk: hij verliest alles. Maar hulp komt uit onverwachte hoek. Met glansrollen voor Forest Whitaker en Garrett Hedlund. Lees hier waar je de film Burden kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Burden.

2. Biggie: I Got a Story to Tell (2021)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,0

De splinternieuwe documentaire over Christopher Wallace (beter bekend als The Notorious B.I.G.) scoort als een malle op Netflix. Het verhaal is een intieme weergave van een man wiens snelle klim naar de top en tragische einde al meer dan twintig jaar centraal staan in de rapgeschiedenis. Naast vrienden en collega's vertelt ook zijn moeder, Voletta Wallace, over haar zoon. Over het begin, de tegenslagen en de grote roem. Lees hier waar je de documentaire Biggie: I Got a Story to Tell kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Biggie: I Got a Story to Tell.

1. The Mummy (2017)

IMDb ★ 5,4

De critici maakten gehakt van deze Tom Cruise-actiefilm, het publiek haakte af in de bioscoop en The Mummy belandde in de budgetbakken van de plaatselijke winkels. Maar anno 2021 gaat de duistere tombe toch weer open op Netflix - en met succes. Aan de renkunsten van Cruise ligt het niet, het eerste half uur is nog best in orde, het verhaal piept en kraakt, maar een restje popcorn is gegarandeerd. Lees hier waar je de The Mummy kunt steamen.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 3 op Netflix: deze populaire films streamen we massaal in maart 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier