De grote finale van Nieuwe Boeren zie je donderdag op NPO 1

De grote finale van Nieuwe Boeren zie je donderdag op NPO 1
Wie gaat er met de winst vandoor?

Kijktip :

Ongemerkt wist het nieuwe programma Nieuwe Boeren de afgelopen weken steevast zo'n 900.000 à miljoen kijkers te trekken. Donderdagavond (4 maart) is de grote finale van het experiment te zien op NPO 1.

Nieuwe Boeren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Duivels dilemma
In Nieuwe Boeren mocht een aantal mensen hun droom waar gaan maken: terug naar de basis, weg uit de hectiek van alledag en alleen leven van wat de natuur je geeft. Er zijn nog vijf boeren overgebleven voor de grote finale, met nog één duel op het programma. De vier overblijvers krijgen een duivels dilemma voor de kiezen.

Lees verder onder de video's.

Boerderij
De opzet van het programma was simpel: twaalf gewone Nederlanders kregen van Anita Witzier de kans om een bestaan op te bouwen op een boerderij. Ze moesten geheel zelfvoorzienend zijn en dat bleek soms lastiger dan gedacht. Ondertussen werden er ook opdrachten uitgevoerd en moest men zo goed mogelijk samenwerken.

De finale van Nieuwe Boeren is op donderdag 4 maart om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nieuwe Boeren terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De grote finale van Nieuwe Boeren zie je donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier