Nieuw seizoen Dragons' Den is vanaf donderdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Dragons' Den is vanaf donderdag te zien op NPO 1
Wie sluit een deal met een topondernemer?

Kijktip :

Vanaf donderdag 4 maart kun je op NPO 1 weer kijken naar een nieuw seizoen van het programma Dragons' Den. Daarin presenteren gewone Nederlanders hun briljante businessidee aan enkele topondernemers, in de hoop er een investering uit te slepen.

Dragons' Den gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pitchen
De kandidaten in Dragons' Den krijgen de kans om hun eigen bedrijfje te pitchen bij vijf van de succesvolste zakenmensen van Nederland. Deze 'Dragons', onder wie Nikkie Plessen en Michel Perridon, hebben hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Nu willen ze hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers.

Jort Kelder
Bij een goed idee durven ze de portemonnee flink te trekken, om op die manier de droom van tientallen ondernemers te laten uitkomen. Jort Kelder heeft de presentatie van het programma overgenomen van Sander Schimmelpenninck. Kelder spreekt de pitchers, die slechts één kans krijgen om hun verhaal goed te vertellen, over hun bedrijfje.

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is vanaf donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dragons' Den is vanaf donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier