Singles opgelet! Bloedstollende serie The One staat binnenkort op Netflix

Singles opgelet! Bloedstollende serie The One staat binnenkort op Netflix
The One: de perfecte match

Kijktip :

Voor echte fans van de betere thriller en sciencefiction-fanaten wordt 12 maart een spannende dag. Dan komt namelijk The One naar Netflix, een gloednieuwe Original. In deze serie is de liefde dodelijker dan ooit.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

De perfecte liefde?
Het verhaal gaat over een succesvol bedrijf genaamd One, dat met een simpele DNA-test singles matcht. Het futuristische bedrijf claimt in één keer de liefde van je leven op te kunnen sporen. Tien jaar later hebben miljoenen mensen One ingeschakeld in hun zoektocht naar een liefdespartner. Dat levert echter niet alleen gelukkige succesverhalen op. Wat gebeurt er als je al in een goede relatie zit? Ga je dan checken of je écht voor elkaar bent gemaakt?

Van boek naar serie
The One is een adaptatie van het succesvolle gelijknamige boek van John Marrs. Zijn verhaal is volgens recensenten een zeer spannende pageturner, zo’n thriller waarin je door wil blijven lezen, zonder dat je het boek neer kunt leggen. Een goed boek garandeert nog geen ijzersterke serie, maar de eerste beelden in de trailer zien er veelbelovend uit. Vanaf 12 maart is de serie The One te zien op de streamingdienst met de rode N.

cast
Naast Stephen Campbell Moore (The Bank Job) en Hannah Ware (Cop Out) zijn ook Olivia Chenery (Penny Dreadful) en Lois Chimimba (Dr. Who) in deze serie te zien.

Vanaf 12 maart 2021 kun je de 8 afleveringen van The One streamen op Netflix. Genre: Thriller, Drama, Sciencefiction. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Singles opgelet! Bloedstollende serie The One staat binnenkort op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier