Woensdag in De Vooravond: DI-RECT over bijzonder livestream concert vanuit Omniversum

Woensdag in De Vooravond: DI-RECT over bijzonder livestream concert vanuit Omniversum
Dit zijn de gasten van woensdag 3 maart

Kijktip :

In de vierde editie van de reeks lijsttrekkersgesprekken is Jesse Klaver van GroenLinks te gast. Bekijk hieronder wie er vanavond (woensdag 3 maart) nog meer te gast zijn bij De Vooravond.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - woensdag 3 maart

  • Filmmaker Sakir Khader maakte een aangrijpende documentaire over Obada Kheireddin, één van de grootste YouTubers van ons land. Maar achter succes schuilt ook eenzaamheid en verdriet. Beide heren vertellen erover aan tafel.

  • Di-rect geeft aanstaande vrijdag een optreden via een livestream vanaf een bijzondere locatie in Den Haag. Namelijk vanuit het filmtheater Omniversum. Gitarist Spike kan niet wachten! Ze geven alvast een voorproefje met een optreden.

  • Onze geschiedenisleraren zijn er weer.Lucelle, Marike en Tim schuiven aan om te praten over spionage en de rijke geschiedenis van de Nederlandse inlichtingendienst.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: DI-RECT over bijzonder livestream concert vanuit Omniversum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier