Woensdag in Jinek: Ruben Nicolai verrast kindercardiologen

Woensdag in Jinek: Ruben Nicolai verrast kindercardiologen
Dit zijn de gasten van woensdag 3 maart

Kijktip :

Ruben Nicolai gaat zich inzetten voor kindercardiologen en kinderen met een hartafwijking. Hoe hij dit precies doet, vertelt hij vanavond bij Jinek. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek - woendag 3 maart

  • Nu je niet meer de straat op kan om campagne te voeren vind je politici terug in de krochten van het internet. Online campagne voeren is belangrijker dan ooit en daarin worden interviews met mode-tijdschriften, live instagram-sessies of bezoekjes aan diverse televisieprogramma's niet geschuwd.Sander van de Pavert en Rutger Castricum schuiven aan over de losgebarsten campagnestrijd.
  • In Nederland worden per jaar 1500 kinderen geboren met een hartafwijking. Het is daarbij de grootste doodsoorzaak onder kinderen. Voor Stichting Hartekind verrast Ruben Nicolai kindercardiologen met een boodschap van een patiënt. Ruben is samen met kindercardioloog Irene Kuipers te gast.
  • Dat de coronacrisis veel mensen zwaar valt is niet iets nieuws. Het begint er daarbij op te lijken dat de samenleving begint te splijten. Daarvoor waarschuwt het Sociaal en Cultureel Planbureau . Directeur Kim Putters praat ons bij.
  • Zeg maar dag tegen je coronacoupe! De kappers zijn weer open. Kapper Ronny Fabianno opende vanochtend om 4.30 uur zijn deuren. En Evita liet haar haren knippen. Vanavond zitten ze bij ons aan tafel.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Ruben Nicolai verrast kindercardiologen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV