Nieuw seizoen Hoge Bomen: deze BN'ers zijn te gast bij Jeroen van der Boom

Nieuw seizoen Hoge Bomen: deze BN'ers zijn te gast bij Jeroen van der Boom
Intiem gesprek aan de piano

Nieuws :

Vanaf zaterdag 20 maart is Jeroen van der Boom weer te zien op SBS6 met een nieuw seizoen van Hoge Bomen. Hij ontvangt meerdere spraakmakende bekende Nederlanders voor een intiem gesprek aan de piano, en uiteraard brengt hij ze ook weer een serenade.

Hoge Bomen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bijzondere momenten
De uitzending en het gesprek worden opgebouwd aan de hand van een aantal bijzondere momenten uit het leven van de BN'ers. Met behulp van foto's, video's en de muziek die daarbij hoorde keren we terug in de tijd voor een trip down memory lane met de BN'er. Bekende zangers komen langs om de nummers ten gehore te brengen, samen met Van der Boom en zijn huisband.

Lees verder onder de video's.

BN'ers in Hoge Bomen seizoen 2
In het tweede seizoen van Hoge Bomen zijn de volgende BN'ers te gast (deze lijst wordt de komende weken verder aangevuld):

  • Robert ten Brink
  • Jack van Gelder
  • Fred van Leer
  • Paul de Leeuw

Het nieuwe seizoen van Hoge Bomen is vanaf zaterdag 20 maart wekelijks om 21.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hoge Bomen: deze BN'ers zijn te gast bij Jeroen van der Boom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier