Vanavond op tv: All You Need Is Love, Marble Mania, finale Nieuwe Boeren en meer

Vanavond op tv: All You Need Is Love, Marble Mania, finale Nieuwe Boeren en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 maart

Kijktip :

Vanavond kun je weer genieten van een mooie televisieavond. Zo starten er nieuwe seizoenen van All You Need Is Love en Dragon’s Den, maar kun je ook kijken naar de laatste aflevering van het eerste seizoen van Marble Mania en de finale van Nieuwe Boeren. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: All You Need Is Love

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van All You Need Is Love, het liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt. Elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4. De 'All You Need Is Love'-caravan komt eraan te pas om Robert te begeleiden tijdens zijn liefdesreis door het land. Van Groningen tot aan Maastricht: geen plek is te ver voor RTL's eigen Cupido. Ondanks het coronavirus weet Robert ten Brink mensen samen te brengen. Met dit nieuwe seizoen van All You Need Is Love gaat de donderdag van RTL 4 van een lockdown naar een lovedown.


Terug: De Douane In Actie

RTL 5
20:30 uur

In een nieuw seizoen van De Douane In Actie wordt de Nederlandse douane weer op de voet gevolgd. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op RTL 5. De douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit. RTL volgt de mensen die onze landsgrenzen, kust, zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar. Eén ding staat vast: hun werk is geen dag hetzelfde en brengt hen geregeld in spannende, soms zelfs gevaarlijke, situaties. In de eerste aflevering vinden in Rotterdam douaniers een verdachte lading op een vrachtschip uit Zuid-Amerika. Op Schiphol reageert de speurhond op een reiziger met een rugtas uit het Caribisch gebied. En de wapenexperts verwonderen zich erover wat mensen allemaal per post versturen.


Marble Mania: laatste uitzending

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van het knikkerprogramma Marble Mania spelen voormalig topsporters John de Wolf, Dennis van de Geest en Anouk Hoogendijk tegen elkaar. In de behendigheidsspellen, waar elke ronde in Marble Mania mee begint, spelen de deelnemers om knikkers voor de geluksbanen die erop volgen. De winnaar krijgt er drie, de nummers twee en drie krijgen er twee en één. Met de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale. In die slotronde komen in totaal 6000 knikkers naar beneden en worden de prijzen verdeeld. De kandidaten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Jack van Gelder geeft het commentaar bij de knikkerraces.


Finale: Nieuwe Boeren

NPO 1
20:35 uur

In de finale van Nieuwe Boeren zijn nog vijf boeren over en is nog één duel te gaan. De vier overblijvers krijgen een duivels dilemma voor hun kiezen. In Nieuwe Boeren kreeg een aantal mensen de kans om wat een droom voor velen is uit te proberen: terug naar basis, weg uit de hectiek van alledag en alleen leven van wat de natuur je geeft. Anita Witzier gaf twaalf onbekende Nederlanders de kans om de spanning van het overleven op de boerderij te ervaren. Ook werd duidelijk hoe we als moderne mensen steeds verder af zijn komen te staan van waar ons eten vandaan komt.


Terug: Dragons' Den

NPO 1
21:30 uur

Dragons’ Den is terug met een nieuw seizoen waarin beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans krijgen om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Elke donderdag om 21:30 uur op NPO 1. De 'Dragons' hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Ze trekken flink de portemonnee en laten zo de droom van tientallen ondernemers uitkomen. Jort Kelder is de presentator van het nieuwe seizoen van Dragons' Den. Hij ziet pitchers die één kans krijgen om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af.


Nieuw: Tricky Dick

NPO 2
23:35 uur

In de vierdelige documentaireserie Tricky Dick wordt de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten, getoond. Vier donderdagen rond 23:35 uur op NPO 2. Van januari 1969 tot augustus 1974 was Richard Nixon, bijgenaamd Tricky Dick, president van de Verenigde Staten. Hoe slaagde hij er na enkele nederlagen tóch in op die machtspositie te komen en hoe kwam na ruim vijf jaar zijn dramatische val tot stand? Deze serie laat het zien. Van zijn vroege politieke carrière in Californië, de baanbrekende Kennedy-Nixon-debatten, zijn vertrek én comeback, tot aan het Watergateschandaal en zijn uiteindelijke politieke neergang. De serie is volledig gebaseerd op archiefmateriaal en bevat niet eerder vertoonde beelden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: All You Need Is Love, Marble Mania, finale Nieuwe Boeren en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier