Finale De Alleskunner zie je vrijdag 5 maart op SBS6

Finale De Alleskunner zie je vrijdag 5 maart op SBS6
Wie blijft er als laatste over?

Kijktip :

Na een aantal zenuwslopende weken zijn er nog tien van de honderd kandidaten over in De Alleskunner. Dat betekent dat zij in de finale van het spelprogramma zullen strijden om de winst. Bij elk spel valt er een kandidaat af, totdat er nog twee over zijn.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Minigolf
Ook in de laatste aflevering van het tweede seizoen van De Alleskunner krijgen de tien overgebleven deelnemers weer een aantal ludieke opdrachten voor de kizen. Zo moeten ze geblinddoekt negentig meter afmeten, spelen ze een potje minigolf, moeten ze Vader Jacob foutloos spelen en zetten ze onder tijdsdruk een knikkerbaan in elkaar.

Lees verder onder de video's.

Parachuutjes
Als er nog maar drie deelnemers in de strijd zijn, staat er een spectaculaire opdracht op het programma: vanuit hoogwerkers moeten ze parachuutjes precies in het goede vak laten landen. Nadat er nog één kandidaat is afgevallen is het tijd voor de grote, bloedstollende finale, waarin de twee beste deelnemers voor de laatste keer bloed, zweet en tranen geven voor een opdracht.

De finale van De Alleskunner is op vrijdag 5 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV