Vrijdag in Red Light aflevering 3: steeds meer problemen

Vrijdag in Red Light aflevering 3: steeds meer problemen
Maar ook langzaam meer duidelijkheid

Kijktip :

In de derde aflevering van de Nederlandse dramaserie Red Light, geproduceerd door Carice van Houten en Halina Reijn, komen de drie vrouwelijke hoofdrolspelers steeds verder in de problemen. Maar er komt ook langzaam meer duidelijkheid.

Red Light gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pijnlijke informatie
Sylvia (gespeeld door Van Houten) krijgt een bezoekje van de politie. Die confronteert haar met pijnlijke informatie. Ondertussen zorgt de verdwijning van Imana voor wraakgevoelens bij Ingmar. Wie wordt hier het slachtoffer van? En politie-inspecteur Evi (Maaike Neuville) gaat op bezoek bij Sam om te logeren, omdat Gust haar het huis uit heeft gezet.

Lees verder onder de video's.

Verhouding
Verder zien we dat Esther (Reijn) meer en meer te weten komt over de verhouding Veronique en Eric. Ze ontdekt dat zelfs haar vader belangrijke informatie voor haar achterhield. Wie kan ze nog vertrouwen? Dat zien we in het spannende Red Light, een serie over drie vrouwen die elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel.

Red Light is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Red Light terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Red Light aflevering 3: steeds meer problemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier