Erik Dijkstra vond imitatie in De TV Kantine 'echt heel slecht'

Erik Dijkstra vond imitatie in De TV Kantine 'echt heel slecht'
Na trots volgde schaamte

Nieuws

Erik Dijkstra vond de imitatie van Carlo Boszhard als Erik Dijkstra in De TV Kantine "verschrikkelijk". "Het was echt heel slecht", zegt Dijkstra in een interview met Gerard Ekdom op NPO Radio 2.

Van tevoren was hij erg blij dat Boszhard een typetje van hem zou maken. "Ik was vooraf heel trots dat het zou gaan gebeuren en toen zat ik zaterdagavond te kijken... Het was verschrikkelijk. Het was echt heel slecht", geeft Dijkstra aan. "En toen kreeg ik te maken met een nieuw fenomeen: dat je jezelf schaamt voor je eigen imitatie."

Carlo Boszhard als Erik Dijkstra in 'Jinek'

Erik Dijkstra vond het behoorlijk tegenvallen. "Verdorie man. Er had iemand zich gewoon twee weken niet geschoren en die zei 35 keer 'uitstekelbaars'. En dat was het. Je kunt wel iemand nadoen, maar je moet wel een paar grappen schrijven."

De TV Kantine wordt dit jaar niet meer vanuit de kantine gepresenteerd, maar Carlo Boszhard en Irene Moors trekken door het land en bezoeken verschillende tv-studio's. Samen met vele gastrollen spelen ze bekende personen na. Naar de eerste aflevering keken zaterdag 1.456.000 mensen.

Uitzending gemist? Bekijk De TV Kantine dan terug.
De TV Kantine is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Tags: interview, radio, grap, radio 2, gerard ekdom, humor, carlo boszhard, tv kantine, imitatie, irene moors, erik dijkstra, npo radio 2, zaterdagavond

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »