Finale IJsmeesters: een koud kunstje vrijdag te zien op SBS6

Finale IJsmeesters: een koud kunstje vrijdag te zien op SBS6
Wie is de beste ijskunstenaar?

Kijktip :

Vrijdagavond (5 maart) zijn we aangekomen bij de finale van het programma IJsmeesters: een koud kunstje op SBS6. De afgelopen weken streden zes ijskunstenaars om de titel IJsmeester van 2021 en daarvan zijn er nu nog slechts drie over.

IJsmeesters: een koud kunstje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

André Kuipers
In deze finale krijgen de kandidaten gezelschap van niemand minder dan astronaut (en gastjurylid) André Kuipers. Hij zal de deskundige jury, die bestaat uit Anique Kuizenga en Alec Messchaert, assisteren bij het beoordelen van de ijssculpturen. Ook geeft hij ze de opdracht een grote ijssculptuur te maken met als thema 'Into the Future'.

Lees verder onder de video's.

IJsatelier
Voordat de kandidaten hier aan beginnen, moeten ze hun idee presenteren aan de jury. Vervolgens krijgen ze maar liefst tweeëntwintig uur de tijd om hun eigen ijskunstwerk te realiseren in het speciaal daarvoor gekoelde ijsatelier. Na afloop beoordeelt de jury de werken en wordt de IJsmeester van 2021 bekendgemaakt.

De finale van IJsmeesters: een koud kunstje is op vrijdag 5 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van IJsmeesters: een koud kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV