Geweldige en hilarische animatiefilm Despicable Me zie je vrijdag op SBS9

Geweldige en hilarische animatiefilm Despicable Me zie je vrijdag op SBS9
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Het is inmiddels alweer zo'n tien jaar geleden dat superschurk Gru en zijn Minions de wereld veroverden. Vooral de razend populaire Minions zijn sindsdien niet meer weg te denken uit onze cultuur. De film waarmee het allemaal begon, Despicable Me, is vrijdag te zien op SBS9. Je kunt Despicable Me streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Gru geniet intens van alles wat slecht is. Dit keer heeft hij het duivelse plan om de maan stelen. Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine, eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Uit het niets groeide Despicable Me in 2010 uit tot een blockbuster en één van de populairste animatiefilms van deze eeuw. Het avontuurlijke verhaal is spannend en opwindend voor kinderen, er zit genoeg humor in voor de wat oudere kijkers en uiteraard stelen Gru's helpers, de Minions, de show. In de originele versie geeft Hollywoodster Steve Carell bovendien op geweldige wijze gestalte aan Gru, en ook in de bijrollen zijn grote sterren te horen (Jason Segel, Russell Brand, Kristen Wiig, Julie Andrews).

Despicable Me (2010) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op vrijdag 5 maart om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: animatie, avontuur, comedy. Speelduur: 95 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geweldige en hilarische animatiefilm Despicable Me zie je vrijdag op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier